Doi minori au fost bătuți ca să cerșească și apoi abuzați, în Roman
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un bărbat a fost reținut după ce ar fi constrâns doi minori, prin amenințări cu acte de violență, să practice cerșetoria. Câteva luni mai târziu, individul ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi copii. 

Luni, 5 aprilie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Neamț, au efectuat 2 percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de minori și viol. Un bărbat a fost reținut, anunță IGPR într-un comunicat de presă. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Roman, la imobilele unei persoane bănuite de trafic de minori și viol.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, un bărbat, prin amenințări cu acte de violență, ar fi constrâns doi minori să practice cerșetoria, în municipiul Roman, minori pe care i-ar fi găzduit în locuința sa, beneficiind de sumele de bani obținute de aceștia.

De asemenea, în luna martie 2021, ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori.

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de acesta, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru trafic de minori și viol. 

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, precizează IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel