Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarațiile: "Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Doi soţi din Aiud ar fi fost amendaţi cu câte 2.000 de lei fiecare, deși ar fi avut declarațiile pe propria răspundere în regulă. Ce spune poliția.

"Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declaraţie ora deplasării. Nu există în declaraţia pe proprie răspundere aşa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlaţi, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei.

Asta face Poliţia Aiud! După ce ni s-a fotografiat declaraţia, ni s-a spus că suntem liberi şi că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni? Acest domn poliţist cu buletinul în mână nu poate calcula câţi ani avem. Ordonanţa militară din amendă e dată pentru persoane peste 65 ani. Sotului meu i s-a emis aceeaşi amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă", a scris femeia, pe Facebook.

Ce spune Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba

"Cei doi au fost observaţi în mai multe zone ale oraşului, iar pe declaraţia pe proprie răspundere erau precizate locaţii generale (centru, Micro, piaţa) pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor şi animalelor.

În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri care ar fi putut fi cumpărate şi de la magazinul din apropierea locuinţei lor. Rugăm cetăţenii să înţeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cât mai rar şi doar dacă au motive întemeiate", a precizat reprezentantul IPJ Alba, potrivit a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel