DOLIU în lumea filmului. A MURIT la 41 de ani, UCIS de COVID-19. "Inima mea este FRÂNTĂ"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 06 iul, 10:33 | Vedete

Este doliu în lumea filmului. Un celebru actor a murit, după o luptă dură și lungă cu COVID-19. 

Actorul Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică dimineaţă după o îndelungată luptă cu COVID-19, la vârsta de 41 de ani, informează DPA.Soţia sa, Amanda Kloots, a confirmat trista veste pe contul ei de Instagram. "Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri. Inima mea este frântă pentru că nu îmi pot imagina vieţile noastre fără el", a mărturisit soţia actorului, care a împărtăşit fanilor veşti despre starea acestuia pe contul său de Instagram pe toată perioada tratamentului.

Testat pozitiv în luna martie

Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în luna martie şi internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a stat peste 90 de zile la unitatea de terapie intensivă [ICU].În timpul şederii sale în spital, actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior şi a fost plasat în comă indusă. Cordero a dezvoltat şi complicaţii suplimentare, inclusiv infecţii pulmonare şi şoc septic, citează Agerpres. 

Cine a fost Nick Cordero

Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a înscris la Universitatea Ryerson la care a renunţat pentru a cânta pentru trupa Lovemethod. După ce a părăsit Canada şi s-a mutat în New York, el s-a remarcat în rolul Toxie din comedia "The Toxic Avenger".Cordero şi-a făcut debutul pe Broadway în producţia din 2012 "Rock of Ages" şi a obţinut o nominalizare la premiile Tony şi una la Drama Desk, doi ani mai târziu, pentru interpretarea lui Cheech în adaptarea muzicală a "Bullets Over Broadway", de Woody Allen.Actorul a avut de asemenea roluri în seriale precum "Queer as Folk", "Lilyhammer", "Blue Bloods" şi ''Law & Order: Special Victims Unit''.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri