Doliu în presă. Jurnalistul Mihai Leder, corespondent Antena 3, a murit la 58 de ani
Autor: Crişan Andreescu pe 04 mai, 06:44 | Mass-media

Mihai Leder era corespondent al Antena 1, pe judeţul Bistriţa-Năsăud, din anul 2000, iar din anul 2005 a devenit corespondent al Antena 3.

În urmă cu o săptămână, Mihai Leder s-a simţit rău şi a fost transportat la spitalul din Bistriţa, acolo unde a fost internat pe secţia ATI. Ulterior, Mişu a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj, însă toate eforturile depuse de medici au fost în zadar.

Tina Dumitrescu, o jurnalistă din Bistriţa, colegă şi prietenă a lui Mişu, a postat un mesaj emoţionant în memoria lui Mihai Leder.

"Mișu Leder, la ultima conferință de presă unde l-am văzut în viață, cu un ministru UDMR, întreabă pe careva cum se zice "galben" în maghiară. Că așa gIumea Mişu, cu substrat. I se răspunde și îl auzim pe Mișu: "Sigur nu yellow?" Am râs de ne-am împrăștiat! Era într-o zi bună Mișu, deși aveam de umblat și după Cseke și îl pândeam și pe Orban la colț de Casă de cultură, pe ploaie. Se întâmpla acum două săptămâni jumate... Iar azi, taman de ziua presei, aflu că Mișu nu mai e printre noi... De azi, suntem mai săraci ca presă locală. Mișu a fost mereu altfel, arțăgos, tranșant, enervant de multe ori, dar neobosit. Nu știu cu cine nu te-ai certat, Mișule, dar sigur după aceea ai și râs cu persoana respectivă, iar azi te plângem și te regretăm. Dumnezeu să aibă grijă de tine! Condoleanțe familiei!", a scris jurnalista în postarea de pe Faceboook.

Echipa Antena 3 transmite condoleanţe familiei lui Mihai Leder, dar şi un mesaj pentru Mişu: Mulţumim pentru toţi aceşti ani.

Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri