Doliu URIAȘ la Disney. A MURIT la doar 24 de ani
Autor: Giorgiana Croitoru pe 08 iul, 15:56 | Vedete

Este doliu la Disney după ce unul dintre actori a murit la doar 24 de ani. 

Actorul de origine mexicană, Sebastian Athie, star al Disney a murit la vârsta de 24 de ani, iar cauza decesului nu este încă cunoscută public.

Vestea tragică a fost confirmată și de studiourile Disney, care au transmis un mesaj încărcat de regrete și condoleanțe familiei și fanilor.

„Regretăm nespus plecarea lui Sebastian Athie, va rămâne veșnic în memoria noastră pentru talentul lui, o prezentă plăcut, profesionalismul de care a dat dovadă dar și inima mare pe care a avut-o”, este mesajul transmis de către Disney.

Vedetele și colegii săi, omagiu

 

„Sunt într-adevăr extrem de supărat. Am ezitat foarte mult să fac acest video, dar simt că totuși îmi doresc să împărtășesc cu voi durerea de acum și dragostea pe care am purtat-o. Îți promit că îți voi îmbrățișa familia, cele mai frumoase amintiri sunt alături de tine”, a spus colegul lui de platou, Santiago Stieben, potrivit US Weekly.

Descansa en paz, Sebas. Tu arte y tu sonrisa se quedan para siempre✨????Lamentamos la partida de Sebastián Athié y lo recordaremos siempre por su talento, compañerismo, profesionalismo y ante todo, enorme corazón. Acompañamos a su familia, amigos y fans en su despedida. pic.twitter.com/uDwQ0UWBiP

— Disney Channel LA (@DisneyChannelLA) July 5, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri