Dominic Fritz, fără funcţia de primar. Nicolae Robu: A candidat cu falsuri. Se va minuna şi DNA!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu
Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu
Nicolae Robu, primar al Timişoarei până în 27 septembrie 2020, lansează un atac dur la adresa lui Dominic Fritz, actualul edil, şi spune că acesta a candidat cu documente false la primărie. 

Nicolae Robu face referire la un document care ar trebui să arate că edilul are domiciliul în Timişoara. Potrivit acestuia, Dominic Fritz a declarat că locuieşte în Timişoara, dar realitatea este alta. 

"Primarul a candidat cu falsuri în dosarul de candidatură, declarând că are domiciliul în Timișoara, condiție obligatorie pt a putea candida!, deși nu l-a avut și nu-l are nici acum (și fiți curioși și citiți ce scrie în Codul administrativ, la art. 160, alin 1, litera c și vă veți minuna în ce situație este Timișoara; și, desigur, într-o bună zi se va minuna și DNA-ul! Căci, nu-i așa,: NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE! Poate doar pe termen scurt, adaug eu!)", a scris Nicolae Robu pe Facebook. 

Codul Administrativ, la articolul citat de Nicolae Robu, stipulează că "la schimbarea domiciliului într-o altă unitate administrativ-teritorială, mandatul primarului încetează de drept"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel