”Domnule primar Emil Boc, nu mai putem”. Rareș Bogdan, reacție la nemulțumirile din Cluj: Legătură directă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Alin Tișe
foto Facebook Alin Tișe
Nemulțumirile liderilor PNL din Cluj sunt cunoscute. Alin Tișe și Emil Boc și-au exprimat, în repetate rânduri, opinia critică față de PNL central și deciziile care se iau, fără a ține seama de anumite date concrete, precum rezultatul la alegeri sau numărul mare de teste, în cazul COVID.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe Rareș Bogdan, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” de la DCNews, despre Emil Boc și Alin Tișe, liderii PNL de la Cluj, care, în ultima vreme au avut mai multe critici față de deciziile centrale. 

”Emil Boc este primarul Clujului și de departe omul care a performat electoral în zona aia. A luat câte mandate și-a dorit. De câte ori a candidat, a câștigat fără probleme. El și-a făcut publică nemulțumirea în legătură cu carantina când se discuta despre praguri. De asemenea, Alin Tișe dădea de pământ cu ”Dumnezeii luptei cu COVID-19”. Eu vă întreb dacă aveau nemulțumiri reale sau erau altceva, pentru că eu știu că dânșii au disciplină politică, sunt în PNL, deci nu cumva au existat măsuri care au exasperat greii acestui partid?” este problema ridicată de Răzvan Dumitrescu. 

Vezi și: Conflicte în coaliția de guvernare. Rareș Bogdan, semnal către partide: Să dispară! Faci ceea ce așteaptă oamenii sau te duci acasă

”Clar că Emil Boc sau Alin Tișe, Alin Nica sau Vergil Chițac, Mihai Chirica sau Romeo Dunca sau Nelu Popa clar că au legătura directă cu cetățeanul, primarul nu trăiește într-un birou, și mai are legătură cu ceva: cu agentul economic care-i spune - pe stradă, Emil Boc e un primar care circulă pe stradă- domnule primar, nu mai putem... nu mai putem plăti rate, chirii, nu mai avem bani ca să ne ducem viața de zi cu zi. (...) Atunci, Emil Boc înțelege că măsurile trebuie gândite extrem de serios, dar, în același timp, este un adept al măsurilor luate pentru a opri răspândirea coronavirusului. Asta nu trebuie privită cu radicalism și cu ochelari de cal.” a spus Rareș Bogdan, în răspuns. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel