Donald Trump, acuzat de colegii de partid că își face rău singur
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Aliații republicani ai lui Donald Trump au transmis că informările zilnice îi strică reputația și i-au cerut să lase experții medicali să vorbească.

Aliații republicani ai lui Donald Trump au transmis că informările zilnice îi strică reputația și i-au cerut să lase experții medicali să vorbească, conform Daily Mail.

Președintele a oferit actualizări zilnice despre coronavirus, în timp ce numerele infectaților și morților au crescut tot mai mult.

E nevoie de un singur show pe săptămână, nu zilnic

Senatorul din Carolina de Sud, Lindsey Graham, a spus că Trump „câteodată își sufocă propriul mesaj", iar un „show o dată pe săptămână" ar fi mai eficient.

Alții au fost îngrijorați că Trump distrage atenția de la criza sanitară și este mai interesat în rating și în distrugerea oponenților politici. New York Times a transmis că senatorul Graham i-a spus lui Trump: „Oponentul tău nu mai este Joe Biden – este virusul".

Cu un ochi pe alegerile din noiembrie, Trump a fost acuzat în anumite momente că s-a enervat pe măsurile dure de restricție și că a cerut mai degrabă repornirea rapidă a economiei naționale.

Încercări politice în pandemie

Trump mai este criticat pentru că încearcă să-l acopere pe Joe Biden, presupusul candidat al Partidului Democrat pentru alegerile din noiembrie, încercând să-l acuze pe fostul vicepreședinte de eșecuri birocratice.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Judd Deere, a apărat președintele american: „Orice sugestie că președintele Trump nu se descurcă cu tonul sau cu mesajul este complet falsă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel