Donald Trump, dus de URGENȚĂ în BUNCĂR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Președintele american Donald Trump a fost dus într-un buncăr subteran, după ce protestatarii s-au adunat în afara Casei Albe.

Președintele american Donald Trump a fost dus într-un buncăr subteran, după ce protestatarii s-au adunat în afara Casei Albe, vineri seara, conform CNN. Informațiile au fost obținute de jurnaliștii canalului de televiziune american de la un oficial al Casei Albe și de la o sursă din poliție.

Președintele a stat în buncărul subteran preț de aproximativ o oră, după care a fost urcat înapoi în Casa Albă. Sursa din poliție a transmis că Prima Doamnă Melania Trump și fiul cuplului, Barron, au fost și ei duși în ascunzătoarea secretă. Acest lucru face parte din protocol, a mai explicat persoana care a furnizat informațiile.

Cod roșu la Casa Albă

A doua sursă de încredere a CNN a spus că „dacă condițiile de la Casa Albă se înrăutățesc la cod roșu și președintele este mutat” în Centrul pentru Operațiuni de Urgență, „Melania Trump, Barron Trump și orice alți membri ai Primei Familii ar trebui mutați și ei.

La finalul zilei de duminică, Casa Albă a avertizat muncitorii care trebuie să vină la serviciu luni, 1 iunie, că trebuie să-și ascundă cartelele de acces până ajung într-un punct al Serviciului Secret și să le ascunde după ce părăsesc instituția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel