Dorian Popa, DRAMA colosală. A RUPT tăcerea: Nu am fost la înmormântare
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dorian Popa a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilăria lui!

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din showbiz-ul românesc, dar puțini cunosc drama prin care a trecut.

Dramele au început încă de când era mic, atunci părinții lui au divorțat, iar acest lucru l-a afectat destul de mult. Mai mult, o altă lovitură avea să vină în momentul în care și-a pierdut tatăl și nu a putut să meargă la înmormântare. 

Artistul a povestit faptul că tatăl lui a fost cel care a vrut să-l îndepărteze de mamă și i-a spus că îi cumpără o mașină, dar cu condiția că nu mai vorbească ci femeia care i-a dat viață. Atunci, Dorian a decis să rupă orice legătură cu tatăl lui și să-i înapoieze autoturismul.

"Nu am fost la înmormântarea tatălui meu"

”El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers.

Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel