Dorian Popa, în emisiunea lui Gâdea: Nu vreau să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului
Autor: Rodica Mitu pe 17 sep, 23:32 | Mass-media

Mihai Gâdea și Dorian Popa

Dorian Popa a vorbit, joi, despre o perioadă grea din viața lui, separarea părinţilor săi. 

„Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu”, a spus, joi seară, Dorian Popa în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

„Mama este o super-eroină, a reușit să crească doi bărbați, în ciuda contextului greu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare. Problema a fost când separarea a început să devină evident numai din partea lui. Ori albă ori neagră, când mama spunea că se poate și gri. (...) Am rămas alături de mama. A devenit și mamă și tată, a făcut față cu brio. A ținut foarte mult la educația noastră, o respect mult. Au trecut anii, îi mulțumesc pentru educația oferită!”, a spus Dorian Popa. 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri