Dorian Popa, tatuaj BIZAR în zona intimă. Fanii au rămas MUȚI, VAL de IRONII: Fix unde-și fac femeile ți-ai ales... mare Macho Man
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dorian Popa și-a luat fanii prin surprindere. Cum arată tatuajul pe care și l-a făcut. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți artiști din România, iar în ultimii ani, de când a trecut de la actorie și muzică la vlogging, a lansat mai multe trenduri ce au devenit virale în rândul tinerilor. După ce a lansat celebrul hit "Hâtz", ce i-a devenit și tic verbal, după ce a anunțat că a demarat procesul în care își adaugă Hâtz ca nume în buletin, dar și după ce l-a făcut celebru pe câinele său, Cheluțu, Dorian Popa a dat o nouă lovitură. 

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a sărbătorit patru ani de activitate pe Youtube, motiv pentru care a decis să marcheze momentul printr-un tatuaj constituit din chipul lui Cheluţu, bulldogul său francez, și semnul de la Youtube.

Vezi și: Smiley, PROVOCAT de un concurent. Dezvăluire în PREMIERĂ: Așa mi-a zis Gina că e gravidă. Eu eram MUCHO. Andra a rămas UIMITĂ

Fanii, val de REACȚII ACIDE

Tatuajul este toal neobișnuit, are o dimensiune destul de mare și zona aleasă i-a surprins pe fanii săi. 

"Alt loc nu ai găsit unde sa îl faci?", "Un tatuaj ți-ai făcut și tu dar din păcate fix unde-și fac femeile ți-ai ales locul", "Păcat că îl vezi doar tu", "Să se vadă frumos tatuajul la vară in tanga", "a fetele ti-ai facut tatuaj pe coapsa....Mare Macho Man esti", au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel