Doru Ana şi Romeo Visca se alătură distribuţiei proiectului Adela, ce va avea premiera joi, 14 ianuarie, la Antena 1
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Doru Ana
Doru Ana
Doru Ana şi Romeo Visca se alătură distribuţiei proiectului Adela, ce va avea premiera joi, 14 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. 

În cel mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, Doru Ana îl va interpreta pe Traian Dincă, bunicul Adelei, un fost baron local, un tip conservator şi tradiţionalist. Când acesta află că fiica lui a rămas însărcinată, la o vârstă fragedă, s-a simţit dezonorat, a ascuns-o la ţară şi imediat după naştere a încredinţat copilul altei familii, iar pe propria-i fiica a anunţat-o că acesta a murit la naştere. Peste ani, o veste cutremurătoare îl determină să îşi reunească nepoata cu tatăl ei, ca să îşi împace conştiinţa. 

„Reîntâlnirea cu echipa Ruxandrei Ion mi-a făcut o plăcere deosebită, îmi sunt dragi toţi oamenii de acolo, de la actori, la cei din producţie. De data aceasta, rolul meu, Traian, chiar dacă este unul definitoriu pentru povestea serialului, ca prezenţă nu presupune foarte multe apariţii. Pentru mine însă, au fost interesante, ca actor. Pe mine mă puteţi urmări chiar la premiera serialului, care va fi difuzată joia aceasta, de la 20:30, pe Antena 1. Faptul că am colaborat cu Ruxandra la toate aceste seriale pentru mine a însemnat în mod cert o creştere a notorietăţii”, a declarat Doru Ana. 

Romeo Visca completează distribuţia serialului Adela cu rolul lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă, un rol total diferit față de cele jucate până în acest moment. Îngrijorat de dispariţia bunicului său, Valentin vine la Bucureşti să îl caute. Vali este convins că Traian a fost ucis şi e hotărât să afle cine se face vinovat, chiar cu preţul libertăţii sale. 

Absolvent al New York Film Academy, din Los Angeles, Romeo Visca a urmat un stagiu complet de practică la Universal Studios si Warner Brothers, iar licenţa şi-a susţinut-o la Warner Brothers. În prezent, actorul este stabilit la Londra şi a venit în România special pentru proiectul Adela, de la Antena 1. 

“Mă bucur enorm să fac parte din acest proiect produs de Ruxandra Ion, ea fiind principalul motiv pentru care am fost de acord să revin în România, profesional vorbind. Când mi s-a propus rolul, am fost extrem de încântat, avand în vedere că este ceva total diferit faţă de ce am făcut eu până acum şi mi s-a părut o provocare interesantă. Personajul meu, Vali, este un contre-emploi senzaţional şi sper că publicul îl va savura în fiecare secundă. Abia astept să urmărim împreună Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 şi să trăim la intensitate maximă toată povestea acestui proiect minunat!”, a declarat Romeo Vişca. 

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev  vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în Adela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel