Două surori, de 9 și de 4 ani, au furat mașina familiei și au plecat spre plajă - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două surori, de 9 și de 4 ani, au furat mașina familiei și au plecat spre plajă / Foto: Pixabay
Două surori, de 9 și de 4 ani, au furat mașina familiei și au plecat spre plajă / Foto: Pixabay
Două surori, de 9 și de 4 ani, dornice să înoate cu delfinii, au furat mașina familiei și au plecat cu ea spre plajă.

Ispravă memorabilă a două fetițe din SUA. Două surori, de 9 și de 4 ani, au furat mașina familiei și au plecat cu ea spre plajă. Își doreau foarte mult să înoate cu delfinii, așa că nu s-au prea gândit la consecințe sau la faptul că vor putea avea un permis de conducere abia peste mulți ani. Copilele și-ar fi dorit să ajungă pe o plajă din California, dar, din păcate, „călătoria” lor s-a sfârșit în Utah, asta pentru că micile "șoferițe", aflate la volanul unui Chevrolet Malibu, au intrat într-un accident frontal.

Fetele locuiesc împreună cu părinții lor în West Jordan, Utah, și au mers cu mașina aproximativ 10 mile până la West Valley City înainte ca fetița de nouă ani care conducea autoturismul, să meargă pe un drum greșit de-a lungul unei autostrăzi în afara rampei și să se izbească direct într-un camion, scrie Daily Mail.

Ce făceau părinții fetelor în tot acest timp

Imaginile surprinse de camera oamenilor legii îi arată pe ofițerii de poliție care au răspuns în urma solicitării la numărul de urgență, fiind șocați de faptul că la volanul mașinii erau niște copile. Atât fetele, cât și șoferul celuilalt autoturism implicat în accident au scăpat nevătămate. În tot acest timp, părinții fetelor dormeau acasă, fără să aibă habar de isprava celor două copile. Au fost anunțați de către polițiști despre cele întâmplate.  

Surorile au învățat timp de o oră și jumătate regulile șofatului

Ulterior, aceștia au aflat că escapada fetelor s-a desfășurat în jurul orei 03:00 noaptea. Fetele dormeau cu ei în cameră atunci când s-au trezit, au furat cheile mașinii și s-au furișat afară din casă prin subsol. Nu au pornit imediat la drum. Au stat în mașină timp de o oră și jumătate pentru a descoperi regulile de bază ale șofatului, au spus polițiștii. Au ieșit de pe alee la 4:30 dimineața și au început călătoria spre ceea ce credeau că este California, aflată la 700 de mile distanță. În schimb, au condus spre nord 10 mile până la West Valley City.

VEZI ȘI: Unde se află locul de parcare de 1,3 MILIOANE de dolari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel