Două tururi / Tudor Ionescu, întrebare cheie: De ce a mers Guvernul pe asumarea răspunderii şi nu pe OUG?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Ionescu, a lansat o întrebare cheie cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe alegerile în două tururi. Acesta a declarat că este curios de ce executivul nu a mers pe OUG. 

"Am susţinut mereu importanţa şi utilitatea votului în două tururi, dar dacă PNL vrea această modificare, de ce s-a mers pe această variantă riscantă şi nu s-a mers pe o variantă de OUG, care ar fi început să aibă efecte de când era votată? Aşa se deschide o panoplie de posibilităţi care pot fi foarte riscante pentru PNL.

Toată această discuţie pe tema anticipatelor noi nu o susţinem, pentru că, spre exemplu, în şedinţa de Guvern ni s-a spus că se amână dublarea alocaţiilor până în august. Astea sunt problemele reale pe care românii le văd prioritare, nu anticipatele! De aceea, un Guvern care nu este unul de tranziţie, ci unul care are votul de investitură al Parlamentului, are toate prerogativele pentru a guverna, ar trebui să aibă ca principal obiectiv guvernarea", a spus Tudor Ionescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel