Două verighete pierdute în mare și-au regăsit proprietarii! Recuperatorii i-au crezut morți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
O echipă de salvare trimisă în Mediterană după scufundarea unei nave cu migranți a găsit două verighete plutind în apele mării, iar primul gând a fost că proprietarii au murit.

Conform BBC, bijuteriile se aflau pe o barcă pe jumătate scufundată care, în urmă cu o săptămână (21 octombrie, n.r.), ucisese cinci persoane. Recuperatorii au început să distribuie poze cu bunurile printre lucrătorii sociali din Italia, iar vorba s-a răspândit repede. Din fericire, cuplul proprietar era în viață: Ahmed și Doudou din Algeria, aflați la începutul căsniciei.

„Când am distribuit poza nu am crezut vreodată că voi găsi persoana căreia îi aparținea punga”, a transmis Ahmad Al Rousan, unul dintre descoperitorii bijuteriilor. „În același timp, mă gândeam că probabil proprietarii muriseră în Mediterană”. Din fericire, Ahmed și Doudou au fost recuperați de pescari și au fost duși în Sicilia, la un centru de noapte. Acolo, ei au văzut pozele cu punga ce conținea prețioasele obiecte și s-au bucurat pe moment, însă șocul scufundării încă nu le trecuseră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel