Dr Gabriel Mitulescu, totul despre colostomie și ileostomie. Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cum se tratează hemoroizii, cu dr Gabriel Mitulescu (SANADOR). Interviurile DC News și DC Medical
Cum se tratează hemoroizii, cu dr Gabriel Mitulescu (SANADOR). Interviurile DC News și DC Medical
Dr Gabriel Mitulescu, Doctor în Științe Medicale, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 13.00, pentru a discuta despre intervențiile de colostomie și ileostomie. 

Dr Gabriel Mitulescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, colaborator al Spitalului Clinic Sanador, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical pentru a discuta despre intervențiile de colostomie și ileostomie. 

Sanador

Vom afla, printre altele, cum am putea evita să ajungem la astfel de intervenții, când și cui sunt recomandate acestea, în ce tipuri de afecțiuni și care este diferența dintre ele. Cât de frecvente sunt în România astfel de intervenții, care sunt beneficiile dar și riscurile asociate lor, cum se modifică viața pacienților cu stomă în ambele situții. În plus, reputatul specialist va face recomandări importante pentru pacienți care au astfel de dispozitive. 

Emisiunea va fi difuzată simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, astăzi de la ora 13.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel