Dr. Paul Ichim, mesaj dur: Am ajuns să îngrozim OMS! Clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Dr. Paul Ichim, mesaj dur: Am ajuns să îngrozim OMS! Clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global / Pixabay
Dr. Paul Ichim, mesaj dur: Am ajuns să îngrozim OMS! Clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global / Pixabay
Dr. Paul Ichim, chirurg la Spitalul Judeţean Sf. Andrei din Galaţi, a transmis un mesaj dur pentru români.

Medicul gălățean Paul Ichim a transmis un mesaj dur pentru români. Riscul apariției unei tulpini autohtone a Sars-CoV-2, din cauza ratei mici de vaccinare, și faptul că am reușit "să îngrozim Organizația Mondială a Sănătății cu ce facem noi în țară",  arată lipsa de educație a poporului, spune chirurgul. 

”OMS a intrat deja în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Vlădică-i ocupată cu totul altceva decât cu administrația, iar opincă face informarea gen Moromete, pe la birturi/crâșmă(un fel a spune). În sfârșit am o explicație coerentă de ce mergem vai de capul nostru de câteva decenii .Reacția neamului nostru în pandemie, reprezintă exemplul cel mai bun. Chestia asta a arătat cât de lipsiți de educație și de solidaritate suntem, "compensând" însă printr-o fudulie și încăpățânare direct proporționale cu prostia manifestă, așa că, tot aiurea dă la finalul analizei.

Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim Organizația Mondială a Sănătății cu ce facem noi în țară pe subiectul asta, iar asta, o să ne aducă în mod sigur, o "dragoste și o stimă nețărmurită" din partea celorlalte țări, mai ales dacă ne punem să clocim o tulpină autohtonă, cât să schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s ăia de ne dădeau după nu știu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil și ei au emigrat sătui să conviețuiască cu atâtea ....genii.”, a scris medicul Paul Ichim pe pagina sa de Facebook.

Rafila: Expertul OMS va sta în România două luni

Profesorul Alexandru Rafila a anunțat, luni, că expertul OMS va sta în România două luni.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii se va implica pentru rezolvarea crizei sanitare, dar şi pentru impulsionarea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din România. Un expert pentru situații de urgență va sta în țara noastră pentru circa două luni.

Fostul reprezentant al României la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a explicat luni, 18 octombrie, că "expertul pentru situații de urgență va sta, probabil, două luni. Bineînțeles, în funcție de necesități, de evoluția situației și de solicitarea autorităților române... Ei (n.red. experții OMS) nu pot rămâne într-o țară decât la solicitarea și cu acceptul autorităților din țara respectivă."

De asemenea, Alexandru Rafila a atras atenția la Antena 3 asupra faptului că "nu discutăm despre o impunere a unei persoane sau a unei proceduri."

Țara membră a Organizației, în cazul de față România, "este beneficiară a asistenței tehnice, dar este și responsabilă cu implementarea programelor sau sugestiilor experților."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel