Dr Radu Ciudin: Aritmiile. Totul despre tulburările de ritm cardiac la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Dr. Radu Ciudin, medic primar cardiolog, cadru didactic universitar și doctor în științe medicale, este invitatul de luni, 8 aprilie, al emisiunii Academia de Sănătate, care va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. Cunoscutul doctor va vorbi despre aritmii, adică tulburările de ritm cardiac.

Dr. Radu Ciudin, medic primar cardiolog, cadru didactic universitar și doctor în științe medicale, deține Diploma de Cardiolog European cu studii de supraspecializare la Spitalul Sf. Bartholomew din Londra, Marea Britanie în cardiologia intervențională, aritmiile cardiace și electrofiziologia terapeutică intervențională, dar și în implantul de dispozitive intracardiace – adică stimulatoare cardiace și terapia de resincronizare în insuficiența cardiacă.

Dr. Radu Ciudin este, de altfel, primul medic care a implantat un cardiodefibrilator în România.

El este Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu" din București și, totodată, coordonatorul laboratorului de Electrofiziologie și pacing de la Institut.

Medicul deține și un masterat în Managementul Aritmiilor Cardiace la Centrul de Cercetare în Boli Cardiovasculare și al Universității din Maastricht, Olanda.

Invitat la emisiunea Academia de Sănătate, dr. Radu Ciudin va explica ce sunt aritmiile, de ce apar, cum pot fi ele diagnosticate și mijloacele de tratament pe care le avem la dispoziție în ziua de astăzi pentru tulburările de ritm cardiac.

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni 8 aprilie, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, iar ulterior va putea fi urmărită și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel