Dr Răzvan Iacob: Totul despre medicina regenerativă, la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Dr Răzvan Iacob. Foto: DC Medical
Dr Răzvan Iacob. Foto: DC Medical
Dr Răzvan Iacob vine astăzi la Academia de Sănătate, de la ora 11.00, pentru a explica ce este medicina regenerativă și cât de mult ne poate îmbunătăți ea sănătatea. Emisiunea va fi transmisă simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Dr Răzvan Iacob este medic primar gastroenterologie de la Centrul de gastroenterologie și hepatologie al Institutului Clinic Fudeni, doctor în medicină și șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București.

În ediția de astăzi a Academiei de Sănătate, împreună cu realizatorul emisiunii – academician dr Irinel Popescu – invitatul va dezbate un subiect foarte interesant din medicina modernă, mai precis medicina regenerativă. În ea se pun foarte multe speranțe, „nu toate confirmate până în momentul de față, unele însă cu potențial de a fi finalizate în viitorul nu foarte îndepărtat, se presupune, și cu efecte importante asupra sănătății populației. Cu multe aplicații în diverse afecțiuni", a explicat dr Irinel Popescu.

Răzvan Iacob este șeful laboratorului care se ocupă cu cercetarea celulelor și posibilelor terapii celulare de la Centrul de excelență de la Fundeni.

„De aceea aș vrea să facem împreună o incursiune în acest domeniu fascinant al medicinei regenerative, al terapiilor celulare, pentru a vedea pe unde suntem și că cam ce așteptări avem pentru viitorul - așa cum spuneam - nu foarte îndepărtat", a mai arătat academicianul.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Ulterior va putea fi urmărită și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel