Dr. Valeriu Gheorghiţă, ANUNȚ despre persoana care va coordona informarea populaţiei despre vaccinarea anti-COVID
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Spitalul Militar Central / scumc.ro
Foto: Spitalul Militar Central / scumc.ro
Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, a făcut noi declarații, duminică seara.

Medicul Valeriu Gheorghiţă a precizat că în campania de informare a populaţiei vor fi angrenaţi atât specialişti în domeniul medical, asociaţii profesionale şi asociaţii ale pacienţilor, dar şi lideri de opinie din mediul cultural sau artistic, atâta vreme cât vor dori să facă parte din această activitate de comunicare.

El a anunţat, într-o emisiune la Digi 24, că există deja un expert în comunicare care va coordona informarea populaţiei, iar comunicarea se va face prin mai multe mijloace. 'Va exista o platformă comună în care fiecare persoană poate să găsească cele mai importante informaţii despre vaccinare şi despre tipurile de vaccinuri.

De asemenea, pe lângă această platformă vor exista o serie de comunicatori, care sunt experţi în domeniul medical, asociaţii profesionale, inclusiv asociaţii de pacienţi, la care vor adera şi experţi din alte domenii şi lideri de opinie din alte domenii - mediul cultural, artistic, atâta timp cât doresc să facă parte din această activitate de informare', a spus medicul Valeriu Gheorghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel