Dr. Vasi Rădulescu: ”Va fi un scenariu de coșmar în perioada următoare!” Mesaj dur pentru Florin Cîțu
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto Facebook / Vasi Rădulescu
Foto Facebook / Vasi Rădulescu
Medicul Vasi Rădulescu i-a transmis un mesaj premierului Florin Cîțu și avertizează că va urma o situație ”de coșmar”.

Medicul Vasi Rădulescu i-a transmis un mesaj dur premierului Florin Cîțu, revoltat fiind de faptul că acesta a "reproșat liderilor de opinie, specialiștilor, influencerilor că nu au făcut campanie pro-vaccinare"

"Domnule Prim Ministru,

Am înțeles că ați reproșat liderilor de opinie, specialiștilor, influencerilor că nu au făcut campanie pro-vaccinare. Și, chipurile, acesta ar fi motivul rezultatului dezastruos al ratei de vaccinare la noi în țară. Sunt curios de unde ați dedus că e treaba oamenilor vizibili în media să facă vreo campanie în locul guvernului, care are în fișa postului să facă asta. Pe bani. Cu bugete. Frumos. Cu profesioniști.Sunt curios de unde aveți pretenția asta de a vă ajuta mereu niște fraieri? Uite, unul sunt eu.

"Ca mine mai sunt fraieri. Cu notorietate"

De vreo opt ani de zile fac educație pentru sănătate. Pe nervii, timpul, banii, toate ale mele. De la începutul pandemiei am explicat mereu, pe înțelesul tuturor, ce să facem, ce să așteptăm de la vaccinuri, ce e virusul ăsta, cum face el rău organismului, ce măsuri de protecție să luăm. Pe site-ul meu drvasiradulescu.ro sunt peste o mie de articole despre sănătate. Toate accesibile gratuit, fără reclame sau pay wall. În ultimele zile am oferit pe site și peste 5.000 de cărți, tot gratuit. Ca să educăm oamenii. Ca mine mai sunt fraieri. Cu notorietate. Care au tot scris de la începutul pandemiei. Medici, jurnaliști.Sunt curios: v-ați rupt un minut din timpul prețios pentru a le mulțumi acestor oameni? Eu știu că nu.", a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

"Riscăm un scenariu de coșmar în perioada următoare"

Într-o altă postare medicul critică dur autoritățile pentru lipsa de reacție în fața pandemiei și avertizează că va urma o situație ”de coșmar”.

"Câteva lucruri:

1. Au fost administrate aproximativ 6 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19 până acum. Să dea naiba, dacă jumătate de populație a primit vaccinul, înseamnă că avem date solide despre el, că e sigur și eficient. Atât de simplu.

2. Pentru că suntem unde suntem, riscăm un scenariu de coșmar în perioada următoare. Și va fi de coșmar. Îmi pare rău că nu pot fi optimist. Nu am cum.

3. Șoșoacă este o calamitate și trebuie oprită pe căi legale. Iar cei care o susțin reprezintă tot o calamitate.

4. Premierul ne arată cât de penibil poți să fii în actul comunicării și în cel al gestiunii unei pandemii. Va lua însă șefia PNL.

5. Dr. Valeriu Gheorghiță are un mare plus de la mine. Și știu că nu doar de la mine. Din păcate e prins în niște jocuri politice și între persoane absolut incompetente.

6. Vaccinarea va crește în perioada următoare. Nu datorită bunei informări și deciziei asumate pentru a face prevenție eficientă, ci din cauza DISPERĂRII

.7. Vor reveni măsurile de protecție suplimentare, pentru a limita răspândirea cazurilor. Adică fix ce ne ziceau politicienii că nu vor mai face.Scuze că sunt direct. Așa e mai bine.", a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel