Draga Olteanu Matei a murit. Eugen Cristea: O nouă zi plină de tristețe și durere
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Draga Olteanu Matei a murit, în noaptea de marți spre miercuri. 

După ce a aflat că Draga Olteanu Matei a murit, actorul Eugen Cristea a declarat că ultima parte a vieții sale n-a fost una ușoară. 

Lucrurile astea se pun pe inimă, pe suflet și te umplu de sus până jos de tristețe. O pierdere imensă, sunt sigur că Draga Olteanu Matei mai avea multe de spus, măcar din punct de vedere uman. Regret nespus, e o nouă zi plină de tristețe și durere. (...)

Era un om tonic, în preajma căruia uitai de toate greutățile și de necazurile vieții. Poate că nu întâmplător și numele mic o caracteriza. Era o dragă pentru toți cei din jur și așa va rămâne: un om drag”, a spus Eugen Cristea la Realitatea Plus. 

Draga Olteanu Matei a murit. Precizări de la spital

Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Spiridon, a explicat, miercuri dimineață, de ce a murit Draga Olteanu Matei. 

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator... din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem", a declarat Diana Cimpoeşu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel