Drăgan, avocatul lui Tudorache, după declarația judecătoarei Creţeanu: Este tragic! 495 de saci erau compromişi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dan Tudorache FOTO AGERPRES
Dan Tudorache FOTO AGERPRES
Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a comentat declarația judecătoarei Olimpia Crețeanu referitor la ce s-a întâmplat în sala în care se aflau sacii cu voturi de la Sectorul 1, la alegerile locale.

"Este tragic că ne aflăm într-o astfel de situaţie"

"Aş vrea să mă înclin în fața dumneaei şi să îi admir curajul, însă este tragic că ne aflăm într-o astfel de situaţie. Eu cred că, în acest moment, nu prea mai avem despre ce să discutăm. În această declaraţie, doamna judecător spune exact ce s-a petrecut acolo. Şi nu speculează, nu vorbeşte despre ce s-a văzut la televizor, în spaţiul public. Spune doar aspectele constatate de domnia sa. Eu am numărat vreo opt fapte de abuz în serviciu", a declarat Mihai Drăgan, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"495 de saci erau compromişi"

"În declaraţie, doamna judecător a spus că doar 2 sau 3 saci erau sigilaţi. La momentul la care aceşti saci sunt aduşi de la secţia de votare, preşedintele secției de votare este cel care sigilează sacul şi îşi asumă responsabilitatea asupra a ceea ce se află în sac. Şi ceea ce se află în sac este identic cu ceea ce s-a consemnat în procesele verbale. De aceea am cerut noi renumărarea de la început. În momentul în care doamna judecător a spus 2 sau 3  saci sigilaţi, nu s-a dat dimensiunea exactă a dezastrului. Ştiţi câți saci trebuie să fie în acea încăpere? 498. Asta înseamnă că 495 de saci erau compromişi în esenţă, nefiind sigilaţi", a mai spus avocatul.

Vezi și: Judecătoarea Olimpia Creţeanu, declaraţii BOMBĂ despre alegerile de la Sectorul 1. "Dosare dispărute, ştampile în saci. Aş fi cerut renumărarea atunci!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel