Dragnea rămâne în închisoare. Gușă: Este un semn, un avertisment foarte clar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Cozmin Gușă a comentat acest subiect la DCNewsTV.

Judecătorii au analizat cererea lui Liviu Dragnea, după ce primise aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Acesta rămâne, așadar, după gratii, el putând face o nouă cerere de eliberare condiționată pe 27 iunie, potrivit hotărârii.

„Eu niciodată nu l-am apărat pe Dragnea, dar apăr și un principiu, și îl apăr și pe el în acest caz. Dacă Comisia de la penitenciar, prezidată de un judecător, îți dă în unanimitate că te-ai calificat, că ai făcut zilele, oricum pedeapsa în acest proces era politică... de ce să mai vină încă o dată un alt judecător ca să analizeze ce?!”, a spus Cozmin Gușă, vineri, în cadrul emisiunii de la DCNewsTV.

„A stat cuminte la pușcărie, nu a deranjat, nu a venit cu dezvăluiri. Vă dați seama dacă Dragnea ar vorbi și ar prezenta dovezi?! S-ar cutremura România! 

(...) Este semn că pe Dragnea nu-l așteaptă vremuri bune în libertate. E un avertisment foarte clar”, a mai spus Cozmin Gușă.

Paştele în Comunism la Deferiţi Mass-Media, cu Chirieac, Vâlcu şi Guşă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel