Drake, colecție impresionantă de genți Hermes Birkin pentru viitoarea soție. ”Este un lux copleșitor!”
Autor: Andreea Ditcov pe 16 sep, 09:18 | Vedete

Twitter - Mitchel Steven

Rapperul Drake are în debaraua sa o colecție impresionantă de genți Hermes Birkin, pe care le păstrează pentru viitoarea sa soție. 

Într-un interviu acordat de Drake în urmă cu câțiva ani, acesta a spus că strânge o colecție de genți Hermes, modelul Birkin, pentru „cea lângă care voi rămâne”. Declarația le-a oferit fanilor un motiv de speculații, dar colecția a rămas ascunsă, până acum. 

Ultimul număr al publicației Architectural Digest are ca material central casa impresionantă a rapperului din Toronto. În imagini pot fi văzute accesoriile și mobilierul unic, dar și o parte a colecției de genți Birkin. Gențile sunt atent așezate în debaraua pe două etaje a cântărețului. Rafturile și mobilierul sunt încrustate cu cristale, ametiste și diamante. 

Rafturi cu genți până la tavan

În una din imaginile editorialului apar trei dintre genți: una din piele de crocodil, în culori neutre, una din același material, aurie și o a treia, în alb și negru. Cele trei piese de colecție, căci gențile din infamul dressing sunt piese rare, sunt așezate pe un dulap. 

 

Drake owns the Hermès Himalaya Birkin which is The Rarest Handbag in the World. Last auction sold at $382,000. pic.twitter.com/ydRIjKY8qR

— jasmine|blm (@sadeaubs) April 8, 2020

Colecția, însă, nu se rezumă la cele trei. Cititorii cu un ochi format au observat în reflexia din spatele rafturilor cu restul colecției. Piesele rare au prețuri cuprinse între 40.000 de dolari și 500.000 de dolari fiecare. 

 

Does it birkin bag, belong to him? ???????????? pic.twitter.com/AaDtzXXbnc

— Mitchel Steven (@mitchelsteven) April 8, 2020 Lux copleșitor

„Este un lux extrem de copleșitor”, a spus Drake despre senzația locuinței sale de 50.000 de metri pătrați. „Acest mesaj este transmis prin dimensiunea camerelor, materialele și detaliile podelelor și a tavanelor.” Cu rafturi pline cu genți care costă mai mult decât o mașină de preț mediu, acest mesaj a fost cu siguranță transmis. 

 

We know you’ve been begging to see inside @Drake’s Toronto home after glimpses in his videos. We heard you. Take the long-awaited tour of our May cover star’s home here: https://t.co/7ztPv5p4Ha pic.twitter.com/AbDGFYK7yb

— Architectural Digest (@ArchDigest) April 8, 2020

 

Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri