Dramă fără margini. Copil de 7 ani, spulberat pe trecerea de pietoni
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Trecere pietoni
Trecere pietoni
 Un şofer a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori, după ce a accidentat mortal un copil, pe trecerea de pietoni, în comuna Cornetu din Judeţul Ilfov.

"La data de 10 august, în jurul orelor 21,20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN6, în comuna Cornetu, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia un minor a fost lovit de un autoturism. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă, iar din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în comuna Cornetu, din direcţia Bucureşti către Alexandria, a surprins şi accidentat la trecerea de pietoni de la kilometrul 17+ 250 un minor în vârstă de 7 ani", informează un comunicat al IPJ Ilfov transmis Agerpres.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical şi transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior copilul a decedat.

Șoferul a fost reținut

"În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale", arată sursa citată.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care poliţiştii Serviciului Rutier din Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel