Urmărește emisiunea live
Drama lui Gabriel. Mihai Gâdea: E devastator/ Mircea Badea: Ți se rupe sufletul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Situație dramatică pentru un copil de doar 7 ani și familia lui. 

Mihai Gâdea a vorbit, la finalul emisiunii ”Sinteza Zilei”, despre Gabriel, un micuț de 7 ani, care acum nu mai are casă. Stă la bunica, împreună cu toată familia, într-o casă cu două camere. ”Avea ghetuțe noi, și ele au ars. Au rămas pe drumuri. Nici măcar o pereche de încălțări nu are. E supărat pentru adidași, dar mult mai supărat pentru cădiță, avea o cădiță pentru surioara lui care trebuie să vină pe lume, mămica lui fiind însărcinată” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. ”Mă oblig, mi-am făcut promisiunea să-l ajut” a spus realizatorul de la Antena 3.

Gabriel își dorește ”jucălii multe”

Gabriel a spus că a pierdut ”adidașii, plușurile” și-și dorește ”jucălii multe”.

”E pur și simplu devastator. Oamenii care mă cunosc știu că dacă văd așa ceva nu pot să trec mai departe” a spus Mihai Gâdea după materialul care prezenta drama lui Gabriel și a familiei lui.

”Am primit deja mesaje că sunt oameni cu suflet mare care vor să strângă hăinuțe, bani. Eu o să merg personal acolo. Dar acum vine și vestea bună: ați văzut-o mai devreme pe doamna Adelina Toncean, fondatorul ”Blondie”. Mi-a dat mesaj și mi-a zis: ne ocupăm noi de tot, de monitorizarea sarcinii mamei și... ce bucurie mai mare să fie? Acum câteva ore știau că au rămas fără nimic. Ei bine, iată, câteva ore mai târziu există promisiunea și angajamentul că-și vor putea recupera viața. Însă ei au nevoie de multe lucruri. Am să mă implic și eu”.  

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-05-29-la-08-45-06_73821300.png)

4. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-05-29-la-08-49-35_54265900.png)

Mircea Badea: Ți se rupe sufletul

”Când vezi drama prin care trece copilașul ăsta, săracul, ți se rupe sufletul. I-au luat foc adidașii... ai văzut ce supărat era că i-au luat foc adidașii, săracul, și cădița. Ți se rupe sufletul când vezi asta și te gândești cât de penibile erau ghiorlăiturile de până acum o lună cu ”eu nu mai suport să stau pe canapea, eu vreau la terasă, nu mai suport dacă nu ies la terasă”. Sunt oameni cu probleme reale, în suferință, oameni care trec prin lucruri crâncene, drame adevărate. Eu nu mai suport fandoselile deloc. Deloc, deloc! Uite, când vezi... eu la adulți empatizez mai puțin spre deloc, dar la copii... grav de tot și... îți dai seama... zic, uită-te cât de fandosiți sunt adulții, oameni slabi, dependenți de o tehnologie invazivă, niște alintați, suntem o generație de alintați” a spus Mircea Badea, în pasa cu Sinteza Zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel