Droguri de vânzare pe străzile din Baia Mare. Persoane prinse în flagrant de DIICOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bărbați reținuți pentru trafic de droguri. Foto: DIICOT.
Bărbați reținuți pentru trafic de droguri. Foto: DIICOT.
Trei persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

În ultimele două zile procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de trei inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt s-a reţinut că, în perioada 22-23 ianuarie 2021, inculpaţii au fost surprinşi în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc.

Ce s-a găsit la percheziții

”În urma perchezițiilor domiciliare, a fost găsită şi ridicată cantitatea de peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA și 200 de grame de canabis. Totodată, a fost indisponibilizată suma de 17.000 de lei şi 1.000 de euro, telefoane mobile și înscrisuri necesare documentării activității infracționale”, se arată într-un comunicat de presă. 

Faţă de cei trei inculpaţi Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel