Drumuri ÎNCHISE. Citeşte înainte de a pleca la drum
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră sunt semnalate două drumuri naționale și trei drumuri județene cu circulația rutieră întreruptă, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă. 

Este vorba despre:

- DN66A - blocat la kilometrul 27+900 de metri, între localitățile Uricani și Câmpul lui Neag, județul Hunedoara (traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului);

- DN1R - blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

- DJ 672C - blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

- DJ 668 - blocat în zona localității Călan, județul Hunedoara;

- DJ 582 - blocat în zona localității Slatina-Timiș, județul Caraș-Severin.

Pe DN57B, la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel