DSP îi ignoră pe infectaţii de COVID. "Sunăm de 4 zile încontinuu. Minunat!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un bărbat din Braşov a povestit prin ce a trecut cu cei de la DSP, în condiţiile în care este în autoizolare pentru că ar fi intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. 

"Prietena mea, întâmplător, a făcut un test COVID, după ce a aflat că unul dintre clienţii săi a fost pozitiv. A făcut testul vineri, pe 24. Luni am aflat că e pozitivă. Suntem în autoizolare. Ştiam că trebuie să sunăm la DSP, să anunţăm că suntem pozitivi. Adică ea, şi eu contact. Nu a mai mers la muncă, evident.

De atunci, sunăm zilnic câte 4-5 ore la DSP. Ni s-a zis că ne va suna un epidemiolog să facă o anchetă. Care anchetă, nu ştiu! Sunt zile bune de când stăm acasă. Nu ne spune nimeni nimic, dacă trebuie să luăm ceva, dacă nu, ce trebuie să facem. Ne uităm pe pereţi! Minunat! De pe 27 iulie sunăm la DSP zilnic! Să mai sunăm, nu?", a declarat George Valentin la Antena 3. 

Bărbatul a subliniat că nu știe dacă sunt luați în vreo evidență, pentru a-și putea lua concediul medical legal în astfel de situații, pentru că DSP efectiv nu răspunde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel