Dublare alocaţii, mutarea lui Orban: Suntem un guvern responsabil
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că analizează modul în care poate ataca la Curtea Constituțională legea care dublează alocațiile copiilor și a făcut un apel la parlamentari ”să nu ai voteze pomeni”.

”Suntem în analiză (cu privire la posibilitatea de a ataca dublarea alocațiilor copiilor la CCR – n.r.). Noi suntem un guvern responsabil. Tot ceea ce votează Parlamentul de o bună bucată de timp nu are nicio legătură cu realitatea economică din România – noi și noi acte normative care generează scăderi de venituri, care generează noi cheltuieli și care riscă să arunce România în haos. Nu e normal. Fac apel la responsabilitate către membrii Parlamentului – nu mai votați astfel de acte normative, nu mai votați pomeni, nu mai votați creșteri de cheltuieli pentru care nu există resurse financiare”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus, în acest context, că România se află într-o situație mai dificilă față de alte țări europene, pentru că ”am moștenit un deficit și grave dezechilibre economice care au fost provocatede guvernările anterioare și expunerea noastră la criză e mult mai mare”, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel