Ducesa de Cambridge a dat startul unei vânători de cărți ascunse în toată țara
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Twitter - The Duke and Duchess of Cambridge
Twitter - The Duke and Duchess of Cambridge
Catherine, soția prințului William, a lansat o carte care documentează în fotografii carantina și „spiritul națiunii” britanice.

Catherine, ducesa de Cambridge, și-a lansat propriul album cu fotografiile realizate de ea în timpul carantinei. Aceasta și-a invitat fanii să vâneze cărțile pe care le-a împrăștiat prin parcurile și locurile populate din Londra, dar și în alte orașe mari din Marea Britanie, relatează Sky News

Ducesa a celebrat lansarea cărții sale, „Hold Still: A Portrait of Our Nation 2020” plasând unul dintre exemplare lângă statuia Reginei Victoria care se află în apropierea casei sale, Kensington Palace, în Londra. 

Cărți ascunse în toată țara

„Pentru a face această activitate și mai specială, zânele cărții, juriul Hold Still și participanții celor 100 de imagini care au fost publicate în carte pun câte un exemplar al cărții în locurile care le-au oferit speranță în timpul carantinei. Această carte specială care documentează o colecție unică de fotografii este de vânzare începând de astăzi”, scrie pe rețelele de socializare ale ducilor de Cambridge. 

Kate a lansat proiectul Hold Still în mai 2020, pentru a oferi o rază de speranță britanicilor și locuitorilor din Regatul Unit. Aceasta i-a îndemnat pe cei care au dorit să participe să „surprindă spiritul națiunii” în timpul pandemiei. 

Familia regală, colecție de cărți

Nu este singura membră a familiei regale care își lansează propria carte. Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, va publica în iunie o carte pentru copii intitulată "The Bench" despre relaţia dintre un tată şi fiul său, a anunţat marţi editura Random House. Cartea este cea mai recentă "aventură" a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles anul trecut împreună cu fiul lor Archie. Cartea acesteia nu a fost ocolită de controverse. Cartea ducesei este similară cu cea a autoarei Corrinne Averiss, „The boy and the bench”. Autoarea o susține pe Meghan Markle, însă urmăritorii celor două nu au putut să treacă peste similaritățile dintre cele 2 în privința ilustrațiilor. 

Vezi și: Meghan Markle va scrie o carte de povești pentru copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel