Ducii de Sussex, joburi CIUDATE pe bani PUȚINI. Prințul Harry, angajat la Burger King
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ducii de Sussex primesc tot felul de oferte de joburi. În timp ce Prințul Harry primește oferte care mai de care mai ciudate, Meghan Markle a ales un job stabil cu un salariu extrem de mic. 

După decizia radicală de a renunța la statutul de membrii seniori ai Casei Regale britanice, dar și la dorința de a fi independenți din punct de vedere financiar, Prințul Harry și Meghan Markle au primit mai multe oferte pentru job, dar niciuna pe termen lung.

Ei bine, noua ipostază și mutarea în Canada i-a adus lui Harry numai beneficii. Acesta a primit o ofertă de muncă din partea Burger King, companie care îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. De altfel, reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă pentru Prințul Harry.

Meghan alege să-și continue cariera pe un salariu extrem de mic

În schimb, Meghan Markle alege un job stabil, chiar dacă e prost plătit. Aceasta va apărea într-un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix. Serialul tratează persoane care se află la a doua căsnicie. Este vorba despre zece cupluri ale căror nunți au fost un fiasco, ele urmând să aibă parte de un al doilea mariaj, exact după cum au visat, citează romaniatv.net

Serialul se numește "I do, redo'" (Spun da, din nou), iar Meghan va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa va fi de 580 de dolari. Chiar dacă suma este mică, ducesa de Sussex își dorește să își continue cariera, motiv pentru care banii nu sunt atât de importanți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel