Duckadam, verdict DUR pentru Dinamo. "Retrogradează"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fostul portar de legendă al Stelei Bucureşti, Helmuth Duckadam, nu îi dă nicio şansă lui Dinamo Bucureşti în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

"Eu sper să se încheie pe teren acest campionat, nu sunt de acord deloc să se mărească numărul de echipe la 18. Dacă vom mări campionatul eu cred că şi sumele de bani vor fi mai puţine, se vor dilua. Jucători nu vor fi atât de mulţi şi buni.

Din punctul meu de vedere s-a făcut o greşeală de la început. Dacă tot s-a luat modelul german, trebuia aplicat acel model, când un jucător este pozitiv este tras pe dreapta şi campionatul se joacă în continuare. La noi este invers. Cei care nu reuşesc să se ferească şi cred că este şi vina lor, să intre în izolare acasă, la club, dar echipa să joace. De ce nu dau şansa tinerilor să joace la Dinamo?

Eu cred că va retrograda. Nu are nicio şansă dacă se va juca Liga I şi nu se iau nişte măsuri aberante joi, eu cred că retrogradează", a declarat Duckadam despre Dinamo, echipă cu mai multe cazuri de coronavirus în lot şi aflată pe penultimul loc al play-out-ului Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel