Dumitru Coarnă, ceartă cu Iulian Bulai: OPRIȚI papagalul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Realitatea PLUS
Captură Realitatea PLUS
Deputatul PSD Dumitru Coarnă l-a făcut pe deputatul USR PLUS Iulian Bulai 'papagal', în direct la Realitatea PLUS. 

Discuție cu derapaje la Realitatea PLUS, luni după-amiază. 

Într-o intervenție despre pensiile speciale, deputatul Iulian Bulai a declarat că 'USR PLUS este angajat în lupta de tăiere a pensiilor speciale și de a investi acești bani în a crea echitate socială. Luăm de la privilegiați, dăm săracilor României', precizând că, 'dacă cineva vrea să muncească până la 70 de ani, poate să o facă. Nimeni nu va fi obligat.'

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a vrut să-i adreseze o întrebare după aceste afirmații, dar Iulian Bulai i-a spus moderatoarei Raluca Țicmeanu că 'eu răspund doar întrebărilor dumneavoastră. N-o să răspund altor întrebări.'

'Ajutorul de înmormântare', baza conflictului

Moderatoarea Raluca Țicmeanu l-a întrebat apoi pe Bulai dacă 'va fi ajutor de înmormântare această pensie, cum spune domnul Ciolacu'. Deputatul USR PLUS a răspuns că, 'dacă groparii românilor și pensionarilor vor să folosească aceste cuvinte, eu nu am cum să mă împotrivesc. Ei setează cadrul de discuție.'

Dumitru Coarnă a intervenit și a spus că 'domnul Bulai are o abordare politică micuță, de primar'. 

Bulai a adăugat că 'dumneavoastră ați început cu ideea cu ajutor de înmormântare. Eu am răspuns în aceeași notă, dacă îmi este permis'.

În continuare, Coarnă l-a acuzat pe Bulai că 'face niște afirmații pe care nu le cunoaște, nu le stăpânește, nu le știe'. 

Coarnă: Opriți papagalul, vă rog eu!

'Au avut discursul ăsta cu Fără penali în funcții publice, repetă ca niște papagali', a mai spus Coarnă înainte ca Bulai să facă iar declarații. 'E însetat în prostie și continuă în aceste afirmații prostești omul ăsta, Bulai.', a continuat Dumitru Coarnă (PSD).  

Între timp, Iulian Bulai a revenit asupra ideii sale. 

'Opriți papagalul, vă rog eu!', a afirmat deputatul PSD Dumitru Coarnă, în direct. 'Opriți-l pe papagalul ăsta, că nu înțelege nimic', a mai spus el. 

Iulian Bulai a atras atenția cu privire la jignirea deputatului PSD Dumitru Coarnă, iar acesta din urmă a mai adăugat câteva cuvinte, spunând că ar trebui 'să-și noteze papagalul'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel