Urmărește emisiunea live
După un comentariu homofob, Ford a creat un model Ranger Raptor „Foarte Gay“ / FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
După un comentariu homofob, Ford a creat un model Ranger Raptor „foarte gay“  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
După un comentariu homofob, Ford a creat un model Ranger Raptor „foarte gay“ / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Ford a luat decizia de a creea un model Ranger Raptor „Foarte Gay“.

Ford Germania a venit cu răspunsul perfect pentru un troll din mediul online care s-a referit la opțiunea de culoare Performance Blue de pe Ranger Raptor ca fiind „foarte gay”. Acest lucru l-a inspirat pe Ford să creeze ceea ce numește „Very Gay Raptor”, pictat cu praf de aur și în culorile curcubeului.

Compania a creat inițial o animație a vehiculului pentru rețelele de socializare, dar apoi a decis să construiască o versiune reală, care a ieșit la drum în cadrul evenimentului ColognePride din 2021 din weekendul trecut.

Crearea Ford Ranger Raptor „Foarte Gay” a durat 60 de ore și 30 de metri pătrați de folie au fost utilizați în crearea graficii sale unice cu praf de aur și culorile curcubeului, scrie iol.co.za.

Poliția din Marea Britanie vopsește mașinile în culorile curcubeului, pentru a proteja comunitatea LGBTQ+

Forțele de Poliție din Marea Britanie adaugă un strop de culoare flotei lor pentru a încuraja oamenii să raporteze incidente rasiste, homofobe și transfobice.

Poliția înlocuiește mașinile de patrulare cu „mașinile împotriva urii”, pentru a încuraja oamenii să raporteze incidente precum comentariile negative de pe rețelele sociale. Directorul adjunct al poliției, Julie Cooke, a spus că mașinile vopsite cu însemnele poliției și cu modelele curcubeu fac acum parte din flota de vehicule și vor fi conduse zilnic de ofițerii care patrulează.

Cu toate acestea, criticii au spus că forțele ar trebui să se concentreze în schimb pe problemele „reale”, cum ar fi crima și violul, ultimele cifre arătând rate scăzute de urmărire penală.

Julie Cooke, conducătorul Consiliului Național al Șefilor Poliției (NPCC) pe probleme LGBT, a lansat un videoclip pe contul său de Instagram explicând de ce poliția va vopsi vehiculele în culorile curcubeului.

Un purtător de cuvânt al NPCC a spus că nu există cifre despre câte mașini au fost pictate. 

Cooke a mai afirmat că „mașinile vor fi în teren cu scopul de a arăta comunității că vrem să fiți reprezentați. Suntem acolo pentru a da încredere comunității LGBT+, dar și altor grupuri subreprezentate”, a mai spus aceasta Ea a precizat că „costul este destul de minim”, dar impactul este „uriaș” (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel