DUREREA lui Nelu Tătaru. Mesaj cu lacrimi în ochi despre fiul său în vârstă de 10 ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Ministrul Nelu Tătaru a dezvăluit momentele grele, personale, prin care a trecut în această perioadă în care prioritară a fost funcția cu atribuțiile ei. 

Ministrul Sănătății are un fiu de 10 ani. În perioada încărcată a pandemiei, nu și-a văzut fiul mai bine de 5 săptămâni. Nelu Tătaru a dezvăluit că ”a fost un moment greu”. ”A înțeles momentul, s-a bucurat când m-a văzut, m-a întrebat cât stau și dacă o să fie bine. I-am spus că o să fie bine. El și acum are măscuțe pe care este scris ”o să fie bine”. A purtat-o tot timpul în această perioadă, a fost un exemplu și o mândrie pentru mine” a dezvăluit Nelu Tătaru, la Digi24.

Ministrul a mai spus că sunt momente în care are sufletul destul de încărcat, mai ales când vorbește prin apeluri video cu fiul său care-l întreabă: ”Care a mai fost viața ta, tata, astăzi?”. Despre soția sa, spune că suportă aceste momente destul de greu, dar înțelege momentul și funcția. Este ”și mamă și tată”, spune Nelu Tătaru. 

Însă, ministrul a dezvăluit ulterior că, fiind chirurg, a exersat mult vorba ”să-ți pupi copilul în somn”, pentru că pleca dimineața și venea noaptea acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel