Dușan Uhrin revine în Ştefan cel Mare: Vom salva Dinamo!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Antrenorul Dușan Uhrin vine la Dinamo, după ce Gigi Mulţescu a anunţat că se retrage de pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare.

„Am semnat așa cum ați scris, e adevărat! Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo. Ei m-au convins! Am venit să salvăm Dinamo și sunt convins că vom reuși”, a declarat Dușan Uhrin, în exclusivitate pentru ProSport.

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul bosniac Sulejman Krpic (4), cu un şut la colţul scurt la care o parte din vină are şi portarul norvegian Gudmund Kongshavn.

La finalul partidei, Gigi Mulţescu a anunţat că se retrage. "De mâine nu o să mai fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și n-aveam dreptul să provoc valuri. Avea nevoie echipa de liniște și nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici", a anunţat antrenorul Mulţescu.

Citeşte şi: Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo, după înfrângerea cu Astra, din Cupa României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel