E DE GROAZĂ! Șoc pentru oamenii care și-au luat apartament într-un bloc nou din București: Nu ne-am gândit că se poate așa ceva!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În București, există foarte multe blocuri în câmp. Spunem câmp chiar și atunci când vorbim de cinci minute pe jos până la metrou. Oamenii și-au luat acolo crezând că se vor bucura de mai multă liniște sau, pur și simplu, au fost încântați de distanța mică până la mijlocul de transport în comun.

Dar, orbiți de euforia cumpărării unei locuințe noi, oamenii nu s-au gândit la toate aspectele. Un cititor ne-a semnalat o situație prin care trece. Nu i-ar fi trecut prin minte că va avea astfel de probleme, mai precis... șoareci în bloc. 

”Stau într-un cartier din București. Mi-am luat locuință într-un ansamblu rezidențial nou. Ne-am trezit cu șoareci în bloc... Ajung până la etajele superioare... Este horror! Nu am luat în calcul această problemă. Blocul se află la câteva minute de metrou.

Într-adevăr, ansamblul este în câmp, dar totuși aproape de metrou și nu ne-am gândit că vom avea astfel de probleme. Administrația a zis că nu are ce să ne facă pe ideea că asta e situația... fiind câmp deschis. Suntem disperați, nu știm ce să facem... Am dat și o grămadă de bani pe un apartament aici... Ne-am gândit să ne luăm pisică, altă soluție nu avem momentan. Voiam să atrag atenția, prin acest articol, ca oamenii să fie atenți la toate detaliile atunci când își cumpără o locuință. Sunt probleme la care nu ne gândim, dar ne pot transforma viața într-un coșmar”, ne-a povestit bărbatul care și-a luat locuință într-un bloc dintr-un ansamblu rezidențial care, deși se află la câteva minute de metrou, este situat în câmp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel