Urmărește emisiunea live
E.S. Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei în România, despre războiul din Nagorno-Karabah
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
E.S. Sergey Minasyan
E.S. Sergey Minasyan
DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 9 octombrie. 

În cadrul acestei ediții, Excelenţa Sa, Serghey Minasyan, ambasadorul Armeniei în România, urmează să fie prezent la DC News în cadrul emisiunii „Pe Plan Extern”.

În ultimele aproape două săptămâni a existat o escaladare a conflictului militar dintre Armenia și Azerbaidjan în ceea ce privește disputa în regiunea Nagorno-Karabah din Caucaz. Despre acest lucru, reluarea luptelor, situația actuală de pe front și soluții pentru pace ne va vorbi ambasadorul Armeniei la București.

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care invitat este Excelența Sa Serghey Minasyan, poate fi urmărită în direct, vineri, 9 august, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și pe www.DCNews.ro.

VIDEO: 

Conflictul din Nagorno-Karabah

Armenia şi Azerbaidjan sunt în conflict de aproape 30 de ani pentru controlul asupra regiunii separatiste azere Nagorno-Karabah.

Enclavă cu majoritate armeană alipită în 1921 la Azerbaidjan de autorităţile sovietice, Nagorno-Karabah şi-a proclamat unilateral independenţa în 1991, cu sprijinul Armeniei.

A urmat un război între Armenia şi Azerbaidjan. O încetare a focului a fost încheiată în 1994. De atunci, negocierile în vederea unui tratat de pace sunt mediate de Grupul de la Minsk - un grup de mediatori internaţionali coprezidat de Rusia, Franţa şi SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel