Ea a fost aleasă cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România. Are 27 de ani și este licențiată în Drept
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Alexandra Ionela Petre a fost aleasă cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România. 

Sute de șoferi profesioniști au votat-o pe Alexandra Ionela Petre, 27 de ani, drept “cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din România” în 2021. Femeia este originară din Giurgiu, este licențiată în Drept, iar pasiunea pentru camioane a moștenit-o de la tatăl ei. Concursul  "Cea mai tare din parcare" se desfășoară de doi ani pe Facebook. Șoferițele primesc în mediul online voturi din partea internauților. În anul 2019, cea mai frumoasă șoferiță de TIR a fost aleasă Mălina Ghileschi, iar anul trecut, câștigătoare a fost Diana Stoian.

"Meseria asta care ne unește pe toți și care ne ține împrăștiați în toate cotloanele Europei, Asiei, Canadei și UȘA, ne aduce zilnic satisfacție, dar și multe sentimente confuze, gânduri neexprimate sau pur și simplu frustrarea de a nu fi în locul în care ne dorim! Nu putem schimbă tot ce ne deranjează la jobul asta, însă prin aportul nostru minuscul încercăm să dăm o notă de frumusețe, să scoatem oamenii care merită în evidență și să povestim despre ei, despre noi, tuturor celor care au impresia că jobul asta se rezumă la a ține de un volan. (...) Câștigătoarea concursului "Cea mai tare din parcare" 2021 este colega noastră din Giurgiu, Alexandra Ionela Petre!", a transmis pe Facebook organizatorul acestui concurs.

Câștigătoarea: Iubesc această meserie și nu regret nicio secundă alegerea făcută

"Am 27 de ani, sunt zodia Scorpion (deci o mică scorpie), sunt licențiata în Drept, am urmat Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din București. Locuiesc la aproximativ 30 de km de București, mai exact orașul Bolintin-Vale, jud Giurgiu. Pasiunea pentru camioane am moștenit-o de la tatăl meu, fiind și el șofer. Timp de 5 ani am lucrat în domeniul bancar, dar mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc cu adevărat și m-am decis să dau examenele pentru obținerea categoriilor C, C+E.

După finalizarea examenelor am plecat pe comunitate cu tatăl meu, nu a fost deloc ușor fiind la început, dar m-am adaptat foarte repede. Am lucrat pe comunitate 3 luni, timp în care am învățat foarte multe lucruri, dar se merită. În prezent lucrez în România, la firma tatălui, facem curse interne. Iubesc această meserie și nu regret nicio secundă alegerea făcută. Tot timpul am mers pe premisa că în viața pentru a reuși trebuie să îți iubești job-ul, să nu îți alegi ceva ce nu îți place.", a mărturisit Alexandra Ionela Petre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel