ECA și înalții UEFA vor 4 partide în plus în Liga Campionilor. Formațiile din Premier League ar putea renunța
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Echipele care vor evolua în Liga Campionilor ar trebui să joace patru partide în plus din 2024.

Echipele care vor participa în Liga Campionilor vor trebui să joace patru meciuri în plus din 2024, conform Asociației Cluburilor Europene (ECA), a transmis Daily Mail.

Un nou raport arată cum ECA și conducătorii UEFA vor să extindă competiția, care ar crea haos în contextul aglomerării de partide din fotbalul englezesc.

Mai multe partide

Chiar dacă nu a fost confirmat modul în care cele patru partide vor fi implementate, sursele spun că ori etapa grupelor va fi modificată, ori o nouă etapă a grupelor va avea loc înaintea fazelor eliminatorii.

ECA a încercat inițial să adauge 10 etape noi Ligii Campionilor, pentru a crește numărul de meciuri jucate între cele mai mari cluburi europene.

Fotbalul englez, afectat

Cu toate acestea, Asociația a fost de acord și cu cele 4 meciuri în plus, în detrimentul cluburilor din Premier League, care nu vor putea ține ritmul cu toate competițiile.

The Times a transmis că Cupa Carabao ar putea să devină o competiție dedicată exclusiv echipelor care nu se întrec în cea mai prestigioasă competiție europeană din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel