Echinocțiul de toamnă 2021. Apar probleme vechi, negocieri ”la sânge”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Miercuri, 22 septembrie, va avea loc echinocțiul de toamnă. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a realizat o emisiune specială ce va fi difuzată la DCNewsTV.

Echinocțiul are loc de două ori pe an: echinocțiul de primăvară, în jurul datei de 21 martie, și echinocțiul de toamnă, în jurul datei de 23 septembrie.

Anul acesta, echinocțiul de toamnă va fi pe 22 septembrie. „Miercuri, 22 septembrie, va avea loc Echinocțiul de toamnă. Adică acel moment în care Soarele trece în semnul Balanței. Până la Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie, românii vor trece prin momente multiple de negociere. Atât la nivelul conducătorilor, dar și la nivel individual. Să nu uităm că echinocțiul se petrece înainte de retrogradarea lui Mercur, tot în semnul Balanței. Deci vor fi reluate anumite probleme mai vechi nerezolvate”, a precizat Daniela Simulescu.

Emisiunea despre echinocțiul de toamnă va fi disponibilă de luni, începând cu ora 14.00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri. 

Rămâneţi alături de noi! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel