Elena Băsescu, așa cum NU ai mai văzut-o niciodată. Imagini de COLECȚIE. S-a apucat de gătit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Elena Băsescu și-a surprins fanii pe rețelele de socializare. Iată ce imagini a postat fiica cea mică a lui Traian Băsescu.

Elena Băsescu este foarte activă pe rețelele sociale, iar mai nou, spre surprinderea multora, s-a apucat de gătit. Odată cu pandemia, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a început să posteze rețete de mâncare și băuturi pentru urmăritorii săi și nu ezită să de fotografieze alături de cei trei copii atunci când pregătește ceva bun.

Zilele trecute, fotografia cu ea, alături de cei trei copii, Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată, a uimit internetul. 

EBA și copiii poartă același model de șorturi de bucătărie, care se regăsesc, de altfel, în magazinul ei online de haine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Socata - gustul copilariei mele➡️ Ingrediente: 4 l apa plata, 20 inflorescente flori de soc ( dupa gust, se pot adauga mai multe) zeama de la 4 lamai, 500 gr miere. Acoperim recipientul si lasam la fermentat 3-4 zile. #HeidiLand #getthelook ➡️www.ebakids.ro #onlineshop #sorturiHeidi #Heidiapron #kitchenapron #matching #minime #minichefs ????‍????✅

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel