Elena Cristescu (OPTICRIS): Metode care te ajută să nu dai voie ochiului să îmbătrânească
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Anja de la Pixabay
Imagine de Anja de la Pixabay
Managerul OPTICRIS, Elena Cristescu, a dezvăluit la DCNewsTV „secretul” pentru ca ochiul să nu îmbătrânească. 

Invitată la DCNewsTV, managerul OPTICRIS, Elena Cristescu a vorbit, printre altele, și despre „lentila fotocromatică generația a 8-a, care are în interiorul materialului un sistem de protecție pentru celulele retinei”, precizând că „este cea mai performantă”.

„Nu dai voie ochiului să îmbătrânească”, a afirmat Elena Cristescu. 

Managerul OPTICRIS a explicat că „vederea și cantitatea de lumină care intră îți reglează ciclul veghe-somn și îți afectează performanțele cognitive, dispoziția.”

O lentilă bună care te protejează de radiațiile UV a razelor solare este extrem de importantă. Noi, ca să ne protejăm pielea de razele solare și de radiațiile UV, ne dăm cu cremă. Gândiți-vă cât de mult afectează retina neprotejată de radiațiile UV.”, a mai spus Elena Cristescu la interviurile DCNews și DCMedical.

Elena Cristescu a declarat că, „la ora actuală, apropo de partea de prevenție”, OPTICRIS derulează o campanie educațională în România.

La fiecare pacient, în momentul în care își face o pereche de ochelari cu lentilă incoloră, îi dăm o pereche de lentile de soare cu dioptrie. E o campanie educațională. Lentilele de soare cu dioptrie te protejează împotriva radiaților UV de 50 de ori mai mult. Ele duc pe termen lung la cataractă. Trebuie să protejăm ochii.”, a mai spus Elena Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel