Elevă de 18 ani, ameninţată cu pistolul în clasă, la şcoală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
O elevă de 18 ani din Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost ameninţată cu pistolul în clasă, la şcoală, de un tânăr în vârstă tot de 18 ani. Profesorul a sunat la 112, dar băiatul a fugit. 

„În fapt, la data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraș, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Arma ar fi fost un pistol de tip airsoft, care însă nu a fost găsit. Băiatul a fost însă găsit de poliţişti şi arestat. Instanţa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

„Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către polițiști și o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă, nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă. Cercetările în acest dosar continuă”, a mai spus Luciana Lazăr.

Mama fetei spune că agresorul nu este iubitul ei 

„Au fost colegi de clasă în a IX-a. Băiatul ar avea probleme psihice, nu vreau să mă pronunț ce probleme că nu sunt medic. Fiica mea era în picioare la tablă, la ora de matematică. Băiatul a intrat în școală fără să îl verifice nimeni, nu l-a verificat portarul. A văzut-o pe ea în picioare și i s-a pus pata pe ea. Nu au nicio legătură. Fata mea are un iubit. Cu el nu a vorbit, nu îl cunoaștem mai mult decât că au fost colegi”, a spus mama fetei, pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel