Elon Musk are un susținător neașteptat. Donald Trump i-a transmis un mesaj
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Tesla a reluat producția de la fabrica din Fremont, California, SUA, în ciuda restricțiilor guvernamentale.

Tesla a reluat producția de la fabrica din Fremont, California, SUA, în ciuda restricțiilor guvernamentale, conform Cnet. Elon Musk a confirmat că muncitorii s-au întors la treabă și a menționat că decizia se opune ordinelor autorităților locale. Mai mult decât atât, Musk a insistat că ar trebui arestat în timp ce fabrica revine la muncă.

Un susținător neașteptat

Marți, președintele american Donald Trump și-a arătat susținerea pentru Musk și a cerut Californiei „să-i lase pe Tesla și Musk să-și redeschidă fabrica".

„California ar trebui să-i lase pe Tesla & @elonmusk să-și redeschidă fabrica, ACUM. Poate fi realizată Rapid & Sigur!", a transmis președintele, pe Twitter.

Fabrica a revenit la muncă pe 11 mai

CEO-ul și președintele au folosit Twitter pentru declarații, după apariția știrilor legate de reluarea producției pe 11 mai, în ciuda ordinelor locale care interzic activitatea. Vinerea trecută, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a spus că lumea poate reveni la muncă în fabrică, însă Ținutul Alameda, unde se află producția Teslei, nu a ridicat restricțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel