Elon Musk are un susținător neașteptat. Donald Trump i-a transmis un mesaj
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 mai 2020 / 18:46 | Tehnologie

Tesla a reluat producția de la fabrica din Fremont, California, SUA, în ciuda restricțiilor guvernamentale.

Tesla a reluat producția de la fabrica din Fremont, California, SUA, în ciuda restricțiilor guvernamentale, conform Cnet. Elon Musk a confirmat că muncitorii s-au întors la treabă și a menționat că decizia se opune ordinelor autorităților locale. Mai mult decât atât, Musk a insistat că ar trebui arestat în timp ce fabrica revine la muncă.

Un susținător neașteptat

 

Marți, președintele american Donald Trump și-a arătat susținerea pentru Musk și a cerut Californiei „să-i lase pe Tesla și Musk să-și redeschidă fabrica".

 

California should let Tesla & @elonmusk open the plant, NOW. It can be done Fast & Safely!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 12, 2020

 

„California ar trebui să-i lase pe Tesla & @elonmusk să-și redeschidă fabrica, ACUM. Poate fi realizată Rapid & Sigur!", a transmis președintele, pe Twitter.

Fabrica a revenit la muncă pe 11 mai

 

CEO-ul și președintele au folosit Twitter pentru declarații, după apariția știrilor legate de reluarea producției pe 11 mai, în ciuda ordinelor locale care interzic activitatea. Vinerea trecută, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a spus că lumea poate reveni la muncă în fabrică, însă Ținutul Alameda, unde se află producția Teslei, nu a ridicat restricțiile.

Te-ar putea interesa și ....
Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri