Elvira Deatcu: E trist că nu contează în această țară! Suntem umiliți și aproape inexistenți
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elvira Deatcu, actriță la Teatrul Odeon, a fost întrebată la interviurile DC News dacă este vreun moment în care actorii ar trebui să se retragă de pe scenă.

În acest context, artista a vorbit și despre faptul că este trist că nu există suficiente locuri pentru câți actori sunt.

"Ar trebui să se retragă când e bolnav. Altfel nu cred că ar trebui să se retragă. Eu am colegi care sunt pensionari. Joc cu ei. Sunt atâția colegi care sunt în putere! Nu sunt doar oameni tineri în distribuția unui spectacol. Este nevoie și de oameni mai în vârstă. Sunt fascinanți! Pentru mine este o școală să lucrez cu ei. Sunt întâlniri care pe mă bucură foarte tare", a spus actrița.

"Este trist că nu sunt locuri! Este trist că este o profesie care nu contează în această țară! De fapt, noi suntem o mână de oameni în toată țara. Suntem umiliți și aproape inexistenți. Noi degeaba ieșim în stradă pentru că nu existăm. (...) Profesorul ne spunea în școală că, în această meserie, șansa joacă un rol nepermis de mare. Și așa este! Este foarte mult vorba despre noroc, ceea ce nu este în regulă. Sunt oameni talentați care nu și-au găsit locul pentru că nu sunt bătăioși! Nici eu nu sunt bătăioasă. Mie mi s-au întâmplat lucruri pentru că am avut șansă", a zis Elvira Deatcu la interviurile DC News.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel