eMAG BLACK FRIDAY 2019. AICI afli dacă promoția e pe bune
Autor: Scutaru Cristina pe 14 noi 2019 / 20:55 | Economie

eMAG Black Friday 2019

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Pentru că ne-am săturat de țepele din online, te ajutăm să te ferești de pericole de BLACK FRIDAY 2019! Vrei să vezi dacă produsul ales de tine este, cu adevărat, redus? Iată ce trebuie să faci!

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Pricy este un add-on care îți arată dacă produsul ales de tine de BLACK FRIDAY 2018 a fost redus cu adevărat.

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Ce face Pricy pentru tine?

 

Monitorizează toate magazinele mari din România: eMAG, Altex, Evomag, PCgarage, f64, Flanco, CEL, Mediagalaxy și alte peste 200 de magazine. Îți găsește cel mai mic preț la produsul dorit și îți arată evoluția prețurilor. Permite setarea de alerte de preț pentru produsele favorite.

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Alternative

 

Pricy te mai ajută și să vezi unde mai găsești acest produs. Toate alternativele sunt ordonate în funcție de preț, descrescător.

eMAG BLACK FRIDAY 2019. Istoric preț

 

Vezi istoricul de preț pentru produsul la care te uiți. Poți selecta, fiecare punct în parte, pentru a vedea cât a fost prețul în trecut.Unele produse au istoric de preț începând din 2012.

 

Similare

 

Produse similare produsului disponibil în pagina curentă. În cazul în care produsul din pagina curentă nu este în baza de date, Pricy va face o căutare după titlul paginii curente.

 

 

Reduceri

 

Cele mai bune reduceri găsite la magazinul curent. Produsele pot fi filtrate după categoria produsului curent, în cazul în care exista produse la reducere din acea categorie.

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri